Ervaringen Stella Fietsen

8,8

Gemiddelde beoordeling uit meer dan 8.000 beoordelingen.


10 / 10

Anja Dekker

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Super service!

Zaterdag 8 augustus kreeg ik een lekke band enkele honderden meters vanaf een filiaal in Veenendaal Daar aangekomen hoorde ik dat er op zaterdag geen monteurs aanwezig zijn en dat ik Pech hulp zou moeten bellen. Vanwege de hitte moest ik eerst even bijkomen en terwijl ik op een stoel aan het bijkomen was vroeg de aanwezige man welke band lek was. Toen ik aangaf dat mijn voorband het had begeven bood hij aan deze te repareren. Bedankt Joost, je was die morgen al helemaal uit Friesland komen rijden en hebt mijn fietsband geplakt terwijl dit niet tot je werkzaamheden behoorde! Je bent een topper!


9 / 10

petra van de kerkhof

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

super service in filiaal Helmond

Super Service in filiaal Helmond ik had een kleinigheidje aan mijn fiets zijn langs de werkplaats gegaan en direct perfect geholpen, Klasse !!


8 / 10

Gert en Dineke Veenhof

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Snelle en deskundigheid hulp

Was eerst septische, maar dat is helemaal weg genomen, deskundigheid was top en het was een leuke ervaring om de e bike,s op te halen in Nunspeet leuke sfeer. De e bike s rijden perfect. Nu afwachten hoe service gaat lopen, maar voorlopig krijg Stella een dikke 8 van ons.(tot horens)


7 / 10

bert langevoort

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

goed

Prima geholpen in Hengelo zowel door de verkoper als door het team in de werkplaats.


9 / 10

Henk

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Uitstekend

Wij hebben once fietsen voor onderhoud in Ridderkerk gebracht. Bij de ene fiets was de af stepping tussten de E motor onder steaming en de versnelling niet goed. Dit is prima verholpen Beide andere fiets stop te de motor ondersteuning tot op het hinder lijkt toe. Klacht gem elf en binnen 2 minuten had de fietsen maker het probleem gelocaliseerd. Waarna probleem is opgelost en rijdt deze als een zonnetje. Uitstekende service in Ridderkerk


8 / 10

Arnold Ouwens

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Proefrit & Aankoop E-Bike Fietsen bij testcentrum Ridderkerk

Vandaag hadden wij een afspraak bij testcenter Ridderkerk om diverse e-bikes uit te proberen. Bij aankomst werden wij verwelkomt door Jorrick van Amerongen die ons prima advies gaf over diverse e-bikes. Na de uitgebreide uitleg konden wij op ons gemak twee fietsen uitproberen. Eenmaal terug was er tijd voor een kop koffie en werd na overleg met het hoofdkantoor een zeer scherpe prijs voor twee Vicenza Superior MDB neergelegd. Volgens ons prima fietsen tegen een zeer scherpe prijs.


9 / 10

Philip Ivangh

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Zou het aan iedereen aanbevelen

We waren gister in Almere buiten bij stella . Waar we vriendelijk werden ontvangen door de verkoper Patrick.nam de tijd en vertelde veel . Na proef ritje zijn we uiteindelijk met 2 stella fietsen de deur uit gegaan. Stella Almere is goede klant vriendelijke winkel .


9 / 10

Herman

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

zeer tevreden

wij hebben 2 fietsen gekocht, deze bevallen ons uitstekend. daarnaast zijn we tevreden over de antwoorden op de vragen die we nadien hadden. prima !!


10 / 10

Ab

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Fantastische service

Mocht je een probleempje hebben het wordt bij Stella direct opgelost dat maak je niet vaak meer mee. Echt een aanrader om hier een fiets te kopen


5 / 10

Duncan
Service tot nu toe oke maar ik ben bang voor de toekomst

Maart 2019 een Livorno gekocht, vanaf het begin deed de koplamp het niet. Is door een monteur na een aantal weken opgelost (lampje vd Action was maar 2 euro dus kon wel doorfietsen) Vervolgens eind 2019 vocht in het display en deze is onder garantie vervangen. En nu de 2e display kapot, weer water in het display. De lijm van het display laat los en dan gaat hij lekken. Mevrouw van het callcenter deed wat moeilijk over garantie maar het was uiteindelijk aan de monteur of dit garantie was. Monteur deed niet moeilijk en gaf aan dat dit een dingetje was van deze displays. Weer een nieuwe dus....... Maar ja, over een maand of 8 is de garantie voorbij en dan wordt dit wel een dingetje ben ik bang.....


8 / 10

Margo

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

topservice in Badhoevedorp

Omdat ik niet teruggebeld was door het hoofdkantoor over een afspraak, ben ik langs het filiaal in Badhoevedorp gegaan. Mijn accu laadde niet meer op. Het hoofdkantoor wilde een nieuw oplaadsnoer opsturen. Maar het bleek, zoals ik al vermoedde, om de accu te gaan. Ik ben naar alle tevredenheid geholpen, zoals altijd in het filiaal van Badhoevedorp.


9 / 10

John

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Filiaal Zoetermeer is een echte aanrader

Vriendelijk welkom, adviseur neemt de tijd voor zijn klanten. Alles kan getest worden. Goed ee adviezen en de koffie staat altijd klaar. Vriendelijke vaklui in de werkplaats. Enige minpunt is dat de locatie telefonisch moeilijk bereikbaar is..


5 / 10

A

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Geen tijd voor mijn vragen

Vandaag ben ik speciaal voor een fiets helemaal naar Nunspeet gereden. Toen ik aan de beurt was, was er niet echt ruimte om mijn vragen te stellen. De verkoper was heel kort. Op dit moment was het zo druk dat ze niet binnen 2 weken een nieuwe moederfiets konden leveren dus ze niks aannamen. Voor ons was het geen probleem als het wat langer zou duren maar we vonden het wel erg vervelend dat er geen tijd werd genomen voor onze vragen. We hebben er anderhalf uur voor gereden en kregen geeneens een bakje koffie aangeboden. Al met al een tegenvaller. Verder is onze ervaring met een Stella fiets wel goed gelukkig.


9 / 10

Ilse

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

prima fietsmonteur Enrico Verbruggen

Ik had een afspraak voor het display, want de lijm schijnt op te lossen door de warmte waardoor het leek of er vocht in zat. Dit werd vervangen. Daarnaast zat de kettingkast los en dat was al de derde keer. De fietsmonteur wilde het verhelpen maar tot zijn verbazing zag hij dat de trapper los zat wat als gevolg had dat de kettingkast niet goed zat. Hij heeft dit keurig gemaakt. Na een testrit zag hij dat er een verkeerde zadelpen in zat (dit kon afbreken) en hij heeft ook die gelijk vervangen. Ik ben zeer tevreden over deze service. Het is jammer dat niet alle monteurs zo betrokken zijn.


10 / 10

M

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Elfstedentocht uitgereden met dank aan Stella - Leeuwarden!

Helaas viel de ondersteuning weg tijdens de eerste etappe van de Elfstedentocht op de Stella fiets. Gelukkig werden binnen een half uur opgehaald door de pech hulpdienst van King Polis en naar Stella - Leeuwarden gebracht. Daar werden we direct geholpen en binnen 45 minuten waren we weer op weg! Top geregeld! Met grote dank aan de verkoopmedewerker en servicemonteur Van Stella - Leeuwarden!


5 / 10

joke
Afspraak maken geen zin !

Wij hadden een afspraak gemaakt voor testcenter Houten omdat we interesse hadden in Ebikes voor mij en mijn partner, met de gedachte dat een verkoper ons dan uitgebreid te woord kon staan. Daar aangekomen (half uurtje fietsen van ons huis) bleken er nog 4 stellen voor ons te zijn in de showroom en er was maar 1 verkoper. Ik vertelde dat wij een afspraak hadden, maar ja hij was maar alleen (zijn collega was ziek) en deed zijn best. Dat snappen we, maar als je alleen staat dan moet je dat gaan regelen en als er dan teveel afspraken in een agenda staan voor 1 verkoper dan moet je die verplaatsen. En wanneer mensen zomaar binnenkomen dan kun je ze zeggen dat ze wel rond kunnen kijken, maar mensen met een afspraak voorgaan. Anders heeft het geen zin een afspraak te maken. Dus we zijn met een vervelend gevoel de winkel uitgestapt.


10 / 10

E.A. Bode

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

heel goed en vriendelijk door Willem van Griend geholpen

de eerste verkoper had voor mij na drie proefritten geen fiets voor mij. echterWillem vroeg naar mijn wensen,en na de eerste proefrit was ik geslaagd Super


10 / 10

ruud

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

chapeau

fantastische service van Stella na een verkeerde aankoop geweldig geholpen door Lotte en Laura van customer care en naar alle tevredenheid opgelost zal Stella zeker aanbevelen, geweldige service en uitstekende fiets


10 / 10

Elly Capelle

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

geweldig

Maandag gebeld dinsdag kom ik terecht in Joure


8 / 10

Peter

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Eind goed

Afspraak was dat wij de nieuwe fiets zouden ophalen in Nunspeet Hiervoor nog contact opgenomen met receptie Stella of datum en tijdstip klopte ,dit was helemaal in orde. Na 1.5 uur rijden bij Stella gemeld, wist men niets van de geplande levering dat was wel even slikken. Geholpen door Joey deze heeft er alles aan gedaan wat de mogelijkheden waren om toch met een Stella Fiets naar huis te gaan Wat gelukt is. Uiteindelijk met een “Vicenza Black FSDT Superior” naar huis na goede uitleg en begeleiding van Gerbrand en Ramon met de nodige extra’s. Mannen nogmaals bedankt Mvrgr Peter