Ervaringen Stella Fietsen

8,8

Gemiddelde beoordeling uit meer dan 8.000 beoordelingen.


10 / 10

jos betz

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

prima uitleg en zeer vriendelijke medewerker

Willem van griend is een jonge met zeer goede uitleg voor wat betreft de fiets maar ook hoe de garantie van Stella werkt . ook heeft Willem geregeld dat de fiets netjes voor de vakantie word afgeleverd, daar het nu toch erg druk is met verkoop/ uitleveren door de corona. nogmaals een pluim voor Willem.


10 / 10

Siny&Henk winters

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Top fietsen

4 mei 2 nieuwe livorne middenmotor + fiets drager Oude fietsen in geruild Goede deal Echt aanraden stella En ze bevallen uitstekend Update naar zware accu Even 175 km Binnen 3 weken 500kechte aanraden Binnen kort naar de hoeve hotel nunspeet Leuke aanbiedingen


9 / 10

Finy van de Broeck

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Goede uitleg en zeer klantvriendelijk

Op 22-05-2020 in filiaal Nuth geweest. Het was druk in de winkel en er was maar 1 verkoper, Ludo Vinck, aanwezig. Ludo zorgde voor voldoende aandacht voor alle klanten en heeft ons een goede uitleg gegeven omtrent de fietsen, proefrit, verzekering, servicebeurt en accessoires. Tijdens het opmaken van de verkoopbevestiging hebben we zelfs nog een lekker bekertje koffie/cappuccino gedronken. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Ludo Vinck de klanten benaderd, te woord staat en helpt.

Reactie van Stella:

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 5-sterren review! Namens Stella wil ik je alvast heel veel fietsplezier toewensen. ^Bas


8 / 10

Marc Manders

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Geweldig/Matig

Dit is mijn 2e Stella fiets die ik in filiaal Helmond koop. De verkoop door Bart-jan Kwast was uitstekend. Maar toen ze mijn fiets kwamen afleveren was ik minder enthousiast. Er zat een grote bult in mijn voorwiel.( band scheef op velg) Mijn ketting zat te los elke gaatje in de weg rammelde het. Mijn display functioneert niet naar behoren. Dit zal allemaal wel opgelost worden,maar dit moet eigenlijk toch zo niet afgeleverd worden,ben zelf werkzaam in de autobranche. En als we zo auto's afleveren van een duurder prijsklasse hebben zo een slechte naam. En dat wil je toch niet STELLA!!!!!!


9 / 10

Mark

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

IK ben klantvriendelijk behandeld, met goede uitleg.

We hebben onze 2 fietsen vandaag gekocht in de vestiging in Nuth, waar we geholpen werden door Jona Putz, die ons zeer klantvriendelijk geholpen heeft ondanks de grote drukte. Echter willen we even kenbaar maken dat Jona in het bijzijn van ons door zijn collega onterecht gewezen werd op een foute behandeling van klanten door zijn collega ter plekke, zijn naam was Ludo. Wij stonden te wachten om onze 2 fietsen te kopen daar we donderdag j.l al de testrit hadden gemaakt.Jona was met 2 personen die een test rit hadden gemaakt nog uitleg aan het geven, en zei dat hij daarna bij ons zou komen. Prima voor ons. Daar de mensen waarmee hij bezig was geen beslissing konden maken zei hij tegen hen dat ze nog rustig onderling konden overleggen en dat hij ons dan al zou helpen. toen we bezig waren met de afhandeling van de aankoop kwam zijn collega naar hem toe en sprak hem op een niet prettig manier erover aan dat de mensen die hij eerst aan het helpen was weg waren gegaan. Dit doe je vinden we niet waar klanten bij zijn, en per slot van rekening verkocht hij wel 2 fietsen, en hadden die mensen misschien besloten om de fiets toch niet te kopen daar ze eerder ook de beslissing al niet konden nemen. Commercieel gezien heeft Jona misschien toch echt wel de juiste beslissing genomen op dat moment, en was de benadering van zijn collega alles behalve correct. Dus wij zijn uiterst tevreden over Jona, maar willen ook aangeven dat we eerder als andere mensen buiten moesten wachten van Ludo en hij vervolgens ons ook niet is komen vragen wat we wilden daar hij ons donderdag voor sluitingstijd ook gesproken had, en wel andere mensen te woord stond die vervolgens de zaak verlaten zonder een keuze gemaakt te hebben. Wie doet het dan goed Jona of Ludo??? Nou wij weten het wel.


9 / 10

Jan

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Geweldig

Wij zijn in Joure geweest om fietsen te proberen. Eerder waren wij al bij Amslod geweest maar hier waren wij na 5 min al weer weg. Opdringerige verkoper die geen goedkope uitvoeringen wilde verkopen want dat was troep. Nu Steela Joure. Wat een verschil!!! Jarno (stagiair) neemt alle tijd en laat ons op diverse modellen fietsen om verschillen te voelen. Uiteindelijk gaan wij naar huis met 2 nieuwe fietsen, toch nog de duurdere, maar met een zeer tevreden gevoel. Top!!!!!


9 / 10

Iris

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Super blij met mijn Stella E-bike

Ik heb vandaag mijn Stella Dolce Comfort fiets thuisbezorgd gekregen, en ik ben er heel blij mee! Ik vind het een super leuke mooie en goede fiets. En de service bij Stella is ook super goed! Ik ben heel tevreden over Stella! En raad zeker hun fietsen aan! Me zus heeft verleden jaar ook een Stella fiets gehad en is er ook heel blij mee! En heeft nog geen pech gehad met de fiets!


9 / 10

Ger Spreeuwenberg

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Snel en goed geholpen in coronatid

We zijn in Roermond snel en goed geholpen en gingen met twee nieuwe fietsen naar huis, moeten nog wel bezorgd worden.


10 / 10

Georges

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Perfecte klant empathie!!

We kwamen in Nuth voor een e-bike en vertrokken na een professionele uitleg door Ludo Vinck met twee topmodellen! Twee Avalon 8V D12 modellen. Het was behoorlijk druk in de showroom (zelfs bezoekers uit Duitsland), maar toch alle tijd voor ons en de uitleg van de verscheidene modellen! Vrijdag 29 mei naar Nunspeet om de fietsen af te halen. Als Nuth de voorbode is van wat ons in Nunspeet staat te wachten ...... Top, Stella !!


7 / 10

Astrid

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

mooie fietsen

Vandaag mijn fiets in Nunspeet besteld,had als ik een afspraak maakte (wat ik had gedaan)een digitale sleutel van 45 euro gehad die je kon inwisselen bij een vd testcenters,maar wat bleek het was een trekkertje want ik kocht de Livorno middenmotor en kreeg de mededeling dat het voor deze fiets niet ingewisseld kon worden. Beetje vreemd want dat staat nergens. Overigens zie ik er naar uit om op mijn Stella te fietsen over de Veluwe


8 / 10

Tjeu

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Fietsplezier met Stella

Binnen een half jaar twee fietsen gekocht in filiaal te Roermond. Beide keren prima service en dienstverlening. De fietsen voldoen goed en wij hebben er al menig kilometer op gefietst in onze mooie omgeving.

Reactie van Stella:

Fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt Tjeu, zo horen wij het graag. Geniet van de aankoop en veel fietsplezier toegewenst. ^Bas


8 / 10

A.R. van Campen

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Correcte klantvriendelijk bediening

Afgelopen dinsdag ben ik met mijn vrouw naar het filiaal in Naarden geweest, voor advies en een proefrit te maken. Dit om een rijbeleving te krijgen. Bij terugkomst werden wij ontvangen met een kopje koffie. Wij hadden hier het gevoel, als klant behandeld te worden. Goed informatief en geen agressieve verkoop en rustig. De medewerker heeft een prijsopgave aan ons overhandigd en vertelde ons dat er donderdag weer nieuwe voorraad zou zijn. Dus zijn nog een keer naar Naarden gegaan. Na wederom een proefrit te hebben gemaakt met de Vicienza, hebben wij ervoor gekozen om 2 fietsen van het type Avalon te kopen. Onze complimenten voor de goede bediening.

Reactie van Stella:

Bedankt voor het delen van je 4-sterren beoordeling en je feedback! Geniet van jullie aankoop en op naar heel veel plezierige en veilige kilometers. ^Bas


10 / 10

Silvi

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Geweldig

Ik ben vandaag in filiaal Joure geweest en echt super fijn en klantvriendelijk geholpen eerst door Patrick en later door Jarno ( stagiaire) je kan merken dat hij in een team stage loopt die weten waar ze het over hebben, succes met je opleidng nog. De gezellig sfeer die er hangt en er word alle tijd voor je genomen, zodat je je niet opgejaagd voelt. Het is toch een hele uitgave die je doet. Ik ben blij hier mijn nieuwe fiets te hebben gekocht, nu nog even wachten paar weken maar dan ben ik klaar om te fietsen en te genieten. Echt een super service die ik er gehad hebt en heel veel wijzer geworden en uitgelegd gekregen. Zeker een aanrader dit filiaal.

Reactie van Stella:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 5-Sterren Silvi! Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door Patrick en Jarno. Op naar heel veel veilige en plezierige kilometers! ^Bas


10 / 10

Richard

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

"Een 10 voor Jarno uit Joure"!

Vandaag een Stella fiets gekocht in Joure. We werden uitstekend geholpen, geïnformeerd en plezierig geholpen door Jarno. Jarno is stagiaire. Veel kennis, inzicht, vaardigheden en een juiste attitude om klanten te benaderen en van de voordelen en nadelen van de diverse fietsen op vriendelijke toon te vertellen. Jarno, wij wensen je veel succes met het afronden van je studie en mooi ( terecht...) dat je wellicht al een baan krijgt aangeboden!! Bedankt voor je oprechte en integere wijze van verkopen.

Reactie van Stella:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 5-Sterren Richard! Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door Jarno. Op naar heel veel veilige en plezierige kilometers! ^Bas


9 / 10

Melanie

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Stella, een buitengewoon fijne fiets en geweldige service

Heb sinds een paar jaar een Stella Vincenza. Zo blij met die aankoop! Deze fiets is niet voor niets in 2017 bekroond tot Winnaar Consumentenbond. En dan levert Stella Fietsen ook nog eens hele goede service. Kortom, in één woord geweldig!

Reactie van Stella:

Wat een mooie review Melanie, bedankt voor het delen hiervan. We vinden het fijn om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop en wensen je nog heel veel plezierige kilometers toe! ^Stefanie


10 / 10

jay

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

super goed

ze zijn heel erg aardig en super behulpzaam super stella =)


10 / 10

Peter de Mos

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Snelle, duidelijke en vriendelijke hulp bij het kiezen van een e-bike

Snelle, duidelijke en vriendelijke hulp bij het kiezen van een e-bike

Reactie van Stella:

Bedankt voor de 10 en het delen van je positieve ervaring Peter! ^Stefanie


9 / 10

T

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Eerlijk advies

Met een fiets in mijn gedachte naar Stella Den Bosch. Uiterst vriendelijk geadviseerd door Jona Putz. Proefrit gemaakt en fiets besteld. als ik in het bezit ben van mijn fiets kan ik hier meer over kwijt. Vooralsnog is de service van Jona in ieder geval uitstekend te noemen


10 / 10

Jan F.

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

GEWELDIG !

Op zaterdag de fietsen getest en gekocht in het filiaal Assen. Vanwege een bezoek van ons aan vrienden in Nunspeet was afhalen in de week erna een prima oplossing. Anders hadden we enkele weken moeten wachten. In Assen prima ontvangst en prettige sfeer. Goede info om de juiste keus te maken. Prima bevallen. Ook nadat we fietsen hebben gehaald de volgende dag, na een wat langere rit, een bezoekje aan de werkplaats gebracht en op mijn verzoek de fiets nog iets fijner af laten stellen. Ben tot nu toe erg tevreden. Compliment voor het filiaal ASSEN! !

Reactie van Stella:

Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 10 Jan! Gefeliciteerd met jullie aankoop en op naar heel veel plezierige en veilige kilometers samen. ^Stefanie


10 / 10

PJ

Zou Stella aanbevelen aan familie en vrienden.

Geweldige fietsen

We hebben de fietsen nu bijna 4 jaar. We hebben er allebei 13000 km. Zonder probleem. Ze gaan nog niet de deur uit.

Reactie van Stella:

Bedankt voor deze mooi beoordeling! Dat zijn al heel veel kilometers. Dat horen we graag. Op naar nog heel veel veilige kilometers. ^Bas