Merkbelofte

Gewoon lekker fietsen!

Wij zijn Nederlanders en fietsen zit in ons bloed. In elke fase van je leven heb je een fiets nodig die goed bij je past. Jouw fiets zegt iets over wie je bent. Het is je partner door dik en dun. Soms heb je last van tegenwind en zit het even tegen. Een beetje hulp is op zo'n moment niet overbodig. En als je fiets je dan ook nog in de steek laat? Dan weet je pas echt wat je mist.

Unieke fietsbeleving

Stella biedt een unieke fietsbeleving voor iedereen. Onze elektrische fietsen geven je een steuntje in de rug wanneer het nodig is, maar laten je ook heerlijk relaxen wanneer het kan. Wij staan altijd voor je klaar. Lukt het niet om naar ons toe te komen? Dan komen wij gewoon naar jou. Waar je ook bent. Thuis, op werk of op vakantie binnen Nederland. Voor een proefrit of voor onze uitstekende service. Gewoon omdat wij weten wat jij nodig hebt. Want iedereen is anders en dat begrijpen wij.

Altijd onderweg

Wat de reden ook is, fietsen moet vooral makkelijk zijn. We zijn altijd onderweg, vaak op de fiets. Op een mooie zomerdag door de natuur, op een koude winterdag naar het werk of door de stromende regen naar school. Dat maakt ons Nederlanders. Jouw elektrische fiets is je trouwe vervoersmiddel en dat moet zo blijven. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan komen wij gewoon naar je toe! Of kom bij ons langs, net zo gezellig.

Gewoon lekker fietsen!

Fietsen is leuk en fietsen moet leuk blijven. Met een elektrische fiets kun je pas écht de wereld ontdekken. Niet te veel moeite, gewoon lekker fietsen. Altijd met een steuntje in de rug, want dat is belangrijk. Wij hebben voor iedereen een elektrische fiets. voor iedere activiteit, voor wel een hele scherpe prijs.