Elektrische fietsverzekering

Wees verzekerd van de beste verzekering

Je bent vanzelfsprekend erg zuinig op jouw mooie elektrische fiets van Stella. Vergeet daarom ook niet om jouw elektrische fiets goed te verzekeren. Ook al ben je nog zo voorzichtig en staat hij altijd op slot, een ongeluk zit in een klein hoekje. Kies daarom voor de fijne service van Stella en sluit een goede elektrische fietsverzekering af.

De beste elektrische fiets verzekering

Als je kiest om een elektrische fiets verzekering af te sluiten kies je bij Stella voor de beste e-bikeverzekering. De e-bikeverzekering van Kingpolis is door Consumentenbond tot de Beste E-bike Verzekering uitgeroepen. Verzekeraar Kingpolis is al jaren onze fijne en betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen. Je profiteert naast de goede service ook van de voordelige premie. Altijd handig voor als je met een mankement langs de weg staat. Pechhulpnummer: 0031 (0)85-7441668

Je denkt er misschien niet altijd bij na, maar een verzekering voor jouw elektrische fiets kan je veel narigheid besparen. Ook al ben je nog zo zuinig en behoedzaam met jouw elektrische fiets, de kosten na een ongeval of wanneer jouw fiets wordt gestolen, zijn niet mis. Wij willen jou dit leed besparen en bieden je daarom deze fijne mogelijkheid aan bij Kingpolis.

210129-Verzekering-Prijs-Afbeelding-880x920

Direct jouw elektrische fiets verzekeren

Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een fietsverzekering voor jouw elektrische fiets? Je kunt dan direct telefonisch contact opnemen met een van onze telefonistes. Zij zullen je meteen voorzien van de scherpste premies, passend bij jouw type verzekering én fiets. Nu ook in België! Bel het nummer 0800 - 82 707.

Heb je nog geen Stella-fiets, maar ben je wel van plan er een te kopen? Test dan vrijblijvend een van de modellen die goedgekeurd zijn om te verzekeren!

Neem contact op
210128-Klantenservice-Expert-Afbeelding-880x920
BE-StellaBrochure-Flow-1080x1080
BE-StellaBrochure-Flow-1300x330

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank
Gratis