Gloednieuwe Stella Livorno Premium slaagt met vlag en wimpel voor Kieskeurig E-bike Duurtest

De nieuwe Stella Livorno Premium is door de onafhankelijke vergelijkingssite Kieskeurig.nl beoordeeld met het predicaat ‘GOED’ in een uitvoerige duurtest van e-bikes. Deze prijswinnende elektrische fiets is uitvoerig en langdurig getest door een groep fanatieke en kritische e-bikers die is geselecteerd onder de gebruikers van Kieskeurig.nl. 

De Stella Livorno Premium MDB SI is tijdens een test van maar liefst twintig weken samen met concurrenten in de e-bikebranche onder handen genomen, waarbij gelet werd op verschillende aspecten, zoals de zithouding, het opladen van de accu, de kracht van de motor en de kwaliteit van de verlichting. Uit het juryrapport blijkt dat de Livorno ‘zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk’ is. “Recreatief fietsen of dagelijkse ritjes door stad of dorp, dat is wat je met deze fiets van Stella graag wilt doen. De e-bike is vriendelijk in gebruik, onder meer doordat de accu makkelijk los te koppelen is, het slot te combineren is met een insteekslot en je alles binnen handbereik hebt. Echt een e-bike waar iedereen zo op wegfietst”, luidt het eindoordeel.

Ontstaan door klantbehoeften 

“Het is een eer dat deze grote groep objectieve testrijders onze prachtige e-bike omarmd heeft met als bekroning het predicaat GOED”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder bij Stella. “Deze e-bike is ontstaan vanuit wensen en behoeften van de consument; hun feedback is belangrijk voor ons. Op basis van recente ontwikkelingen én de informatie van onze klanten, zijn wij trots op het resultaat: een comfortabele e-bike met vele versnellingen, slimme innovaties en een verfijnde afwerking, ontwikkeld in onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet. Vooral uniek is de Bosch Powerpack, semi-geïntegreerd in het frame, wat een positief effect op het rijgedrag heeft door het lage zwaartepunt. En ook de hydraulische schijfremmen en de krachtige Bosch Active Line Plus -middenmotor zorgen voor nog meer rijplezier!”

Al drie keer prijs in 2021 

Niet alleen heeft Stella winst behaald in de Kieskeurig E-bike Duurtest, ook sleepten we onlangs de titel Best Getest van de AD Fietstest in de wacht en riep de RAI-vakjury de Stella Morena uit tot beste e-bike van 2021. Daarnaast is de e-bikespecialist de afgelopen jaren meerdere keren onderscheiden in diverse categorieën. Zo is de Stella Dolce Comfort FDST door het AD Schoolfietsen Testpanel 2020 beoordeeld met een 8,3 en kreeg de Stella Livorno Superior FDST het predicaat Best Reviewed op Kieskeurig.nl. 

Alles wat een fantastische e-bike nodig heeft