Grote publiek kiest Stella Morena als winnaar AD Fietstest 2021 

De nieuwe Stella Morena Premium is tijdens de jaarlijkse fietstest van het Algemeen Dagblad - net als vorig jaar - verkozen tot ‘Best Getest’, dit keer in de categorie ‘beste stadsfiets’. Hiermee troeft Stella waardige concurrenten af als Sparta en Gazelle.

De Morena Premium MDB FI kreeg als eindcijfer een 8,6 en is volgens de eenentwintig panelleden van de AD Fietstest ‘een geweldige sportieve e-bike met een soepele ondersteuning. “Fiets met uitmuntende onderdelen: een Bosch CX-motor, het uitgebreide Kiox-display, Enviolo-automatic-versnellingen en de Gates-tandriem. Rijdt uitstekend en comfortabel, mede door de brede banden”, luidt het eindoordeel. 

Ontstaan van klantbehoeften

“Het is een eer dat het grote publiek onze prachtige e-bike omarmd heeft met als bekroning de titel Best Getest”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder bij Stella. “Deze e-bike is ontstaan vanuit wensen en behoeften van de consument; hun feedback is belangrijk voor ons. Op basis van recente ontwikkelingen én de informatie van onze klanten, zijn wij trots op het resultaat: een sportieve allround e-bike met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking, ontwikkeld in onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet. Vooral uniek is de ‘clean cockpit’ door geavanceerde kabelintegratie in het stuur, de volledig geïntegreerde Bosch PowerTube-accu, de strakke en gewichtsloze riemaandrijving en de krachtige Performance Line CX Bosch-middenmotor voor nog meer rijplezier!”

Al twee keer prijs in 2021

Niet alleen heeft Stella wederom de titel Best Getest in de wacht gesleept, ook riep onlangs de RAI-vakjury de Stella Morena uit tot beste e-bike van 2021. Daarnaast is de e-bikespecialist de afgelopen jaren meerdere keren onderscheiden in diverse categorieën. Zo is de Stella Dolce Comfort FDST door het AD Schoolfietsen Testpanel 2020 beoordeeld met een 8,3 en kreeg de Stella Livorno Superior FDST het predikaat Best Reviewed op Kieskeurig.nl. 

Alles wat een fantastische e-bike nodig heeft

AD Fietstest

De AD Fietstest.nl is een jaarlijkse, onafhankelijke fietstest vóór en dóór consumenten, met meer dan 1500 testpanelleden. Sinds 2017 gebeurt dit in samenwerking met het Algemeen Dagblad (DPG Media). Fietstest.nl is daarmee uitgegroeid tot dè autoriteit op het gebied van het fiets aankoopadvies in Nederland. In deze consumententest worden diverse fietsmodellen getest op aspecten als rijeigenschappen, comfort, prijskwaliteitsverhouding, motor en display.

Coming soon…

Benieuwd naar de gloednieuwe rode Morena? Nog even geduld... deze e-bike is er bijna! Kun jij ook niet wachten tot je een proefrit kunt maken? Schrijf je dan direct in en je wordt als eerste op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen rondom de Stella Morena. Wie weet maak jij straks als eerste een proefrit op onze e-bike van het jaar!