Stella Fietsen gaat internationaal

Op 5 oktober heeft Stella Fietsen de deuren van een nieuw E-bike testcenter geopend! De grootste e-bikespecialist van Nederland breidt weer uit. En dit keer gaat Stella Fietsen over de grens, namelijk naar het Duitse Nettetal. Met een groot E-bike Testcenter vlakbij de snelweg timmert de fietsenfabrikant aan de weg bij onze oosterburen.

E-bike testcenter Nettetal

Het gloednieuwe Stella E-bike Testcenter is gevestigd in Nettetal en heeft een oppervlakte van 320m2. De ligging van het testcenter is perfect. Het is namelijk gemakkelijk te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. In de omgeving kunnen klanten de Stella e-bikes in alle rust ontdekken en ervaren. In dit nieuwe E-bike Testcenter legt Stella Fietsen de basis voor haar toekomst in Duitsland.

Uitbreiding netwerk E-bike testcenters

Door de groeiende e-bikemarkt in combinatie met de succesformule van Stella in Nederland, richt Stella zich ook op het uitbreiden van haar netwerk in Duitsland. Met zes fietsenwinkels in Nederland en de opening van het E-bike Testcenter in Duitsland, wordt het netwerk van Stella Fietsen alleen maar groter. In de E-bike Testcenters in Nederland en in Duitsland kan de klant zes dagen per week eenvoudig binnenstappen voor een gratis proefrit zonder afspraak. Stella is met uitstek de specialist te noemen op het gebied van elektrische fietsen. Het merk, wat geheel in eigen beheer ontwikkeld wordt, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een elektrische fietsen specialist. Zowel binnen als buiten Nederland.