Geslaagde dag Nunspeetse Fietstocht

Op zaterdag 25 mei deden meer dan 60 mensen mee aan de Nunspeetse Fietstocht. Samen fietsen zorgt voor gezelligheid, dat bleek ook op deze mooie zaterdag!

Voor aanvang van de tocht een kopje koffie, een gebakje, een gezellig praatje en vervolgens samen met de mede deelnemers starten aan de prachtige fietsroute. Dit past bij de missie van de organisatie, Nunspeet Beweegt: “Tijdens Meimaand Fietsmaand willen wij zoveel mogelijk mensen activeren om fietsend de prachtige omgeving van Nunspeet te verkennen. Fietsen is namelijk een laagdrempelige sportieve activiteit voor jong en oud! Daarnaast draagt fietsen bij aan een goede gezondheid, zonder al te veel lichamelijke belasting. Om deze redenen hebben we in samenwerking met Stella Fietsen ons ingespannen voor een ontspannen, gezellige en leerzame fietsdag!”, vertelt Nynke Bakker van Nunspeet Beweegt.

"Het was een heel afwisselende route, door het bos, langs het water, leuke kofferbakverkoop bij de Molen de Duif en een blik achter de schermen bij Melkveebedrijf Lage Bijssel. Ik heb een heerlijk ijsje gegeten bij IJsboerderij Bonestroo en ben geslaagd voor de fiets- en verkeersquiz. Het was zeer geslaagd! Volgend jaar ben ik weer van de partij!”, vertelt Lieke, één van de deelnemers.