Stella Bikes Kampenhout

Stella Bikes kondigt nieuwe e-bikewinkel aan in Kampenhout

De Nederlandse e-bikeverkoper Stella Bikes opent op 6 april een nieuwe winkel in Kampenhout, aan de Mechelsesteenweg 97. Het wordt de achtste winkel van de e-bikespecialist. De opening wordt bijgewoond door burgemeester Kris Leaerts.

Stella Bikes – e-bikefabrikant in Nederland die fietsen in eigen huis ontwikkelt en produceert – mikt op internationale expansie en opent de laatste jaren in rap tempo verkooppunten in het land. De nieuwste telg in Kampenhout is de achtste locatie, als voorlopige hekkensluiter na filialen in Brugge en Rumst. “Ons doel is heel België te veroveren met onze e-bikes”, zegt Johan Makaske, woordvoerder bij Stella. “Fietsen is in trek, zo blijkt, want de vraag naar elektrische fietsen stijgt jaarlijks. Ook door de coronapandemie werden mensen uit het OV gedreven en grepen naar het gezondste alternatief: de fiets. Daarnaast verduurzaamt de wereld, wordt de auto vaker buiten beschouwing gelaten en gaan mensen liever per e-bike naar hun werk. Op deze behoefte willen wij inspelen; met een spiksplinternieuwe winkel in een prachtige gemeente.”

Goed advies

In de nieuw te openen winkel kunnen klanten straks terecht voor een gratis testrit op een elektrische Stella-fiets of een onderhoudsbeurt. Een e-bike aanschaffen kan uiteraard ook, net als bijpassende fietsaccessoires. “Goed advies is key, dus daar zijn onze collega’s heel hard in getraind”, geeft Makaske aan. “We hebben een behoorlijk assortiment; van onze gloednieuwe collectie en awardwinnende e-bikes tot aan outletmodellen. We willen de klant helpen de juiste keuze te maken en hem of haar daarin zo goed mogelijk begeleiden. En kom je - om voor wat reden dan ook - liever niet naar de winkel, dan biedt Stella tevens een vloeiend aan huis-concept. Denk hierbij aan service of een vrijblijvende testrit in je eigen straat.”

Opening winkel

De Belgische expansie wordt in hoog tempo uitgevoerd: in 2020 openden locaties in Antwerpen, Kuurne, Hasselt, Sint-Martens-Latem en Olen. Onlangs kwamen daar winkels bij in Brugge en Rumst. De nieuwe winkel in Kampenhout is te bezichtigen vanaf woensdag 6 april, tijdens een feestelijke opening die wordt bijgewoond door burgemeester Kris Leaerts. Tevens maken klanten kans op een gloednieuwe e-bike.