Stella Copenhague Light beoordeeld als ‘Beste Koop’ in AD Fietstest 2018

Op zaterdag 24 maart heeft de jaarlijkse AD Fietstest plaatsgevonden. Er werden 37 e-bike modellen getest in vijf verschillende categorieën. De Stella Copenhague Light is beoordeeld als ‘Beste Koop’ in de categorie Elektrische Hybridefietsen.

AD Testpanel verkiest Stella E-bike tot ‘Beste Koop’

Tijdens de AD Fietstest werden de nieuwste e-bikes in de praktijk getest door het AD testpanel: een onafhankelijk testpanel bestaande uit ervaren fietsliefhebbers. Vanuit Landal Coldenhove werden drie fietsparcours uitgestippeld, zodat de panelleden de elektrische fietsen uitvoerig konden testen. De elektrische fietsen werden beoordeeld op diverse eigenschappen, zoals: comfort, prijs-kwaliteitverhouding, de motor en het display. Stella Fietsen gaat er met de eretitel vandoor in de categorie elektrische hybridefietsen: 'Beste Koop’! Deze titel behaalde Stella met één van de nieuwste Stella E-bike modellen, de Stella Copenhague Light.

"Een duidelijke winnaar als beste koop en dat is niet voor niets. Ondanks de lage prijs van de Stella Copenhague light, doet ze niet onder voor de andere modellen uit deze categorie. Zoals de andere Stella’s heeft dit model ook een motor in het voorwiel, dat door het testpanel als prettig wordt ervaren." 
Thijs - Fietsspecialist Fietstest.nl

De AD Fietstest werd georganiseerd onder leiding van Fietstest.nl. “Het oordeel vanuit de consument: eerlijk, transparant en onafhankelijk. Dat is waar de AD Fietstest over gaat”, vertelt Frank Balfoort van Fietstest.nl.