Stella genomineerd voor Beste Winkelketen

De kanshebbers voor de Beste Winkelketen van Nederland 2019-2020 zijn op 12 augustus bekendgemaakt. In de afgelopen maanden zijn meer dan 500 retailers door ruim 220.000 consumenten beoordeeld. Stella is met haar landelijke dekking aan E-bike Testcenters genomineerd voor Beste Winkelketen in de categorie Fietsen. Andere kanshebbers in deze categorie zijn Bike Totaal en Fietsenwinkel.

Prijs belangrijkste

De consument geeft bij de beoordeling van haar favoriete winkelketen onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment, de betrouwbaarheid, de service en kwaliteit. De prijs blijkt dit jaar opnieuw het belangrijkste aspect, gevolgd door de samenstelling van het assortiment en kwaliteit van de producten.

Trotse woordvoerder van Stella

“Er wordt dagelijks met meer dan 500 mensen gewerkt aan één doel: optimaal fietsplezier voor alle (potentiële) klanten. Als de consument je opnieuw nomineert voor ‘Beste winkelketen’, dan is dat een enorm compliment. Hier zijn we bij Stella trots op.” vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

Winkelconcept vernieuwd

De Nunspeetse E-bikespecialist heeft in het afgelopen jaar niet stil gezeten. Begin 2019 introduceerde Stella een nieuw winkelconcept. “In het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een nieuw winkelconcept. Dit concept is bedoeld om de klant een unieke ervaring mee te geven en de klantbeleving in de winkel te vergroten. We hanteren een nieuwe doelgroepgerichte inrichting, waarmee we bezoekers op weg helpen bij het oriënteren naar de e-bike die het beste bij hen past. Het zou fantastisch zijn als dit een mooie bijdrage levert aan de beoordeling die de consument onze winkelketen geeft!”, aldus Johan Makaske.

Bekendmaking winnaars

De bekendmaking van de categoriewinnaars vindt plaats op dinsdag 17 september. Donderdag 31 oktober wordt bekendgemaakt wie uiteindelijk de ‘Retailer of the Year 2018-2019’ is.