Stella genomineerd voor 'Beste winkelketen van Nederland 2018-2019'

Stella Fietsen is genomineerd voor ‘Beste winkelketen van Nederland 2018-2019’ in de consumentenverkiezing ‘Retailer of the Year 2018-2019’. Dat werd onlangs bekend gemaakt door de organisatie. En daar zijn we bij Stella best trots op!

Stella Fietsen heeft de nominatie te danken aan het grote aantal stemmers en de vele goede beoordelingen. De jury van deze verkiezing beslist nu wie uiteindelijk de categoriewinnaar wordt.

Stella ontvangt deze titel als zij als winnaar uit de bus komt in de categorie ‘Outdoor’.  Dat betekent dat Stella twee andere genomineerden in deze categorie  – Bever en Decathlon – achter zich moet laten. De bekendmaking van de categoriewinnaars vindt plaats op donderdag 13 september. Donderdag 18 oktober wordt bekend gemaakt wie uiteindelijk de ‘Retailer of the Year 2018-2019’ is.

Prijs belangrijkste aspect

Het is de eerste keer dat Stella Fietsen zich bij de genomineerden weet te voegen. De consument geeft bij de beoordeling van haar favoriete retailer onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment, de betrouwbaarheid en de service en kwaliteit. Voor zowel winkelketens als webshops blijkt de prijs nog steeds het belangrijkste aspect. Bij winkelketens wordt dit aspect gevolgd door de samenstelling van het assortiment en acties & aanbiedingen.stella-genomineerd-voor-beste-winkelketen-van-nederland-2018-2019