Stella groeit internationaal en opent vierde vestiging in België

Vanaf 12 juni kunnen inwoners in en rondom Olen voor een Stella e-bike bij het nieuwe Testcenter aan de Lammerdries Winkelstraat 23 terecht, gelegen naast het Olen Shopping Park. Stella opent daarmee, na de vestigingen in Hasselt, Kuurne en Sint-Martens-Latem, het vierde E-bike Testcenter in België.

Keuze voor Olen

De afgelopen jaren is het fietsgebruik in België volgens een onderzoek van fietsbeurs Velofollies, in samenwerking met Shimano, al flink toegenomen: vijftig procent van de verkochte fietsen in 2019 was elektrisch. “Door de lock-down waren de fietsenwinkels enige tijd gesloten, maar daarna is de e-bike weer vaker terug te zien in het straatbeeld”, vertelt woordvoerder Johan Makaske. “Zo wordt de e-bike in deze coronacrisis steeds meer als alternatief vervoersmiddel voor woon-werkverkeer gebruikt, of als vervanging voor de al gemaakte vakantieplannen. De huidige Stella-campagne speelt ook in op deze vakantiebehoefte.” Voor een nieuwe e-bike kunnen fietsliefhebbers nu ook in het Stella E-bike Testcenter in Olen terecht. “Het Testcenter, gelegen op een goed bereikbare plek naast het Olen Shopping Center, is tevens de ideale uitvalsbasis om op de e-bike de omgeving te verkennen.” 

Feestelijke opening Testcenter

Het nieuwe Stella E-bike Testcenter opent op vrijdag 12 juni de deuren. Om dat te vieren deelt de e-bikefabrikant goodiebags uit en staat een feestelijke opening te wachten. Fietsliefhebbers kunnen vanaf die dag een vrijblijvende proefrit maken op de verschillende modellen e-bikes en alle vragen stellen aan de e-bikeadviseurs. “Het Testcenter is doordeweeks geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur”, aldus Makaske. “Voor onderhoud aan de e-bike kan er natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van onze service aan huis.” 

Vierde Belgische Stella E-bike Testcenter

Olen wordt de vierde Belgische gemeente met een Stella Testcenter. In februari openden ook al de vestigingen in Hasselt en Kuurne, in maart kwam daar Sint-Martens-Latem bij. “Wij merken dat steeds meer mensen onze e-bikes en speciale concept gericht op service en kwaliteit leren kennen”, vertelt de woordvoerder. “De combinatie van ontwerpen, fabriceren én verkopen zonder tussenhandel maakt dat wij dit kunnen garanderen. Het is fijn dat nu ook fietsliefhebbers in Olen kennis kunnen maken met Stella.”