Stella helpt doodziek gezin en doneert e-bikes in ‘Hart in Aktie’

Juist in deze moeilijke tijden ontstaan er talloze mooie initiatieven. Zo riep het tv-programma Hart in Aktie, gepresenteerd door Wendy van Dijk, de hulp in van de Stella Foundation, om een jong gezin uit Landgraaf aan e-bikes te helpen. Dit tv-programma was op SBS6 te zien.

Complexe gezinssituatie

Ralph heeft zeldzame kankersoort welke maar bij één op de miljoen mensen voorkomt. Bij zijn vrouw Daniëlle is onlangs het Ehler Danlos-syndroom vastgesteld. Een bindweefselaandoening waardoor ze weinig energie heeft. Ook dochtertje Else heeft in haar eerste levensjaren al meerdere ziekenhuisbezoeken gehad. Juist nu Ralph zich nog redelijk goed voelt zouden ze herinneringen willen maken met het gezin. Vanwege corona is dit helaas nu niet goed mogelijk.

Een echt vakantiegevoel

Om het jonge gezin toch een beetje een vakantiegevoel te geven en bewegen makkelijker te maken, heeft Stella twee e-bikes aan hen geschonken. Voor Daniëlle een Fiore mamafiets met kinderzitje voor- en achterop. Ralph mocht een matzwarte Stella Vicenza e-bike in ontvangst nemen. “Het fietsen op een e-bike geeft echt een vakantiegevoel. Ik ben heel dankbaar dat we nu als gezin zo kunnen genieten, dat is heel waardevol in deze moeilijke tijd”, laat Ralph emotioneel in het programma weten.

Stella Foundation

‘’We werken graag mee aan het verzoek van Hart in Aktie, het initiatief sluit namelijk goed aan bij onze slogan ‘Stella Makes My Day’, onze huidige campagne over vakantie in eigen land en de Stella Foundation. Zo maken we graag ‘de dag’ van Ralph en Daniëlle’’, vertelt woordvoerder Johan Makaske. “Daarnaast is het zeker fijn om ook mooi en positief nieuws te brengen in een regio waar corona de laatste tijd voor veel verdriet heeft gezorgd.” De Stella Foundation is begin 2020 in het leven geroepen om de ‘dag te maken’ van mensen die een unieke en spraakmakende behoefte aan mobiliteit of beweging hebben.