Stella Morena uitgeroepen tot E-bike van het Jaar 2021

De nieuwe Stella Morena is door Rai Vereniging uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2021’. De (online) uitreiking vond plaats tijdens de fameuze Fiets Awards 2021.

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat het nieuwe model Morena Premium MDB FI genomineerd was voor de Fiets Awards 2021 in de categorie E-bike van het Jaar, wat geldt als de meest prestigieuze prijs in de fietsindustrie. Uit maar liefst zestig inzendingen koos een onafhankelijke vakjury voor de Stella Morena. 

“Het is een eer dat onze Morena is uitgeroepen tot beste e-bike van het jaar 2021”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder bij Stella. “Deze e-bike is ontstaan vanuit wensen en behoeften van de consument; hun feedback is belangrijk voor ons. Op basis van recente ontwikkelingen én de informatie van onze klanten, zijn wij trots op het resultaat: een sportieve allround e-bike met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking, ontwikkeld in onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet. Vooral uniek is de ‘clean cockpit’ door geavanceerde kabelintegratie in het stuur, de volledig geïntegreerde Bosch PowerTube-accu, de strakke en gewichtsloze riemaandrijving en de krachtige Performance Line CX Bosch-middenmotor voor nog meer rijplezier!” 

Kanshebber voor de titel

Voor de e-bikeverkiezing lette de jury onder meer op constructie en afwerking, veiligheid, rijgedrag en de x-factor van de fiets. Uiteindelijk bleek de Morena één van de kanshebbers voor de titel E-bike van het Jaar. De jury geeft aan dat de Morena een terechte winnaar is. “Met de opgeruimde, geïntegreerde cockpit is de eerste indruk al goed. En zodra je de weg opdraait blijkt het niet alleen bij een vleugje sportief en stijlvol uiterlijk te blijven: de techniek staat garant voor een fijne rijbeleving en de automatische schakelende naafversnelling in combinatie met de Bosch-middenmotor maakt indruk!” 

Alles wat een fantastische e-bike nodig heeft

Andere prijzen

Stella is de afgelopen jaren meerdere keren onderscheiden in diverse categorieën. Zo is de Stella Dolce Comfort FDST door het AD Schoolfietsen Testpanel 2020 beoordeeld met een 8,3 en kreeg de Stella Livorno Superior FDST het predikaat Best Reviewed op Kieskeurig.nl. Klik hier voor onze overige nominaties en testresultaten. 

Coming soon…

Benieuwd naar de gloednieuwe rode Morena? Nog even geduld... deze e-bike is er bijna! Kun jij ook niet wachten tot je een proefrit kunt maken? Schrijf je dan direct in en je wordt als eerste op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen rondom de Stella Morena. Wie weet maak jij straks als eerste een proefrit op onze e-bike van het jaar!