Stella opent deuren in België

E-bike specialist Stella breidt uit naar België. Tijdens de fietsbeurs Velofollies in Kortijk maakte Stella bekend op 3 februari twee E-Bike Testcenters te openen in Hasselt en Kuurne. Een derde Testcenter in Sint-Martens-Latem zal op korte termijn volgen. Door de groeiende e-bikemarkt in combinatie met de succesformule van Stella in Nederland en Duitsland, richt Stella zich ook op het uitbreiden van haar netwerk in België. Met meer dan 45 E-bike Testcenters in Nederland en Duitsland en de opening van de E-bike Testcenters in België, wordt het netwerk van Stella alleen maar groter.

Door de groeiende e-bikemarkt in combinatie met de succesformule van Stella in Nederland en Duitsland, richt Stella zich ook op het uitbreiden van haar netwerk in België. Met meer dan 45 E-bike Testcenters in Nederland en Duitsland en de opening van de E-bike Testcenters in België, wordt het netwerk van Stella alleen maar groter.

Uitbreiding netwerk E-bike Testcenters

In de testcenters in Nederland, Duitsland en België kan de klant zes dagen per week eenvoudig binnenstappen voor een gratis proefrit zonder afspraak. Stella is met uitstek de specialist te noemen op het gebied van elektrische fietsen. Het merk, wat geheel in eigen beheer ontwikkeld wordt, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een elektrische fietsen specialist. Zowel binnen als buiten Nederland. Bekijk de site van Stella Bikes voor meer informatie.