Stella opent E-bike Testcenter in Sint-Martens-Latem

Fietsliefhebbers in Sint-Martens-Latem en omgeving kunnen vanaf 11 maart voor een Stella e-bike bij het nieuwe Testcenter aan de Kortrijksesteenweg 148 terecht. De Nederlandse e-bikespecialist opent daarmee, na de vestigingen in Hasselt en Kuurne, het derde E-bike Testcenter in België.

Sint-Martens-Latem interessant voor e-biker

Het fietsgebruik in België blijft jaarlijks toenemen en een steeds groter aandeel van de verkochte fietsen is een e-bike. E-bikes worden steeds vaker gebruikt in de stad, op weg naar het werk of voor een ontspannen fietstocht in de natuur. Volgens de e-bikeadviseurs van Stella biedt ook Sint-Martens-Latem diverse mogelijkheden voor de e-biker. “Vanuit Sint-Martens-Latem zijn er verschillende geschikte fietsroutes die je door de omgeving leiden. Onderweg kom je langs natuurparken en gezellige terrasjes, ideaal om tijdens de fietstocht even bij te tanken”, vertelt de adviseur van Stella. “De routes door de Oost-Vlaamse natuur zijn prachtig, wat aantrekkelijk is voor fietsende toeristen. Voor de inwoners van de stad die bijvoorbeeld in Gent werken, is de e-bike zeer geschikt als vervoersmiddel om de files te ontwijken.”

Officiële feestelijke opening

Het nieuwe E-bike Testcenter van Stella opent op woensdag 11 maart en om dat te vieren deelt de e-bikefabrikant goodiebags uit. Vanaf de dag van de opening kunnen bezoekers ook een vrijblijvende proefrit maken in het Testcenter op de verschillende e-bikes en alle vragen stellen aan de adviseurs. De locatie in Sint-Martens-Latem is doordeweeks open van 9.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. “Mocht de e-bike onderhoud nodig hebben, dan komen wij daarvoor bij klanten aan huis”, aldus de adviseur.

Derde Stella E-bike Testcenter in België

Sint-Martens-Latem is de derde stad met een Testcenter van de Nederlandse e-bikespecialist. In februari openden ook al de vestigingen in Hasselt en Kuurne. Daar doen al steeds meer fietsliefhebbers ervaring op met de e-bikes. “Vooral de combinatie van ontwerpen, fabriceren én verkopen zonder tussenhandel spreekt veel mensen aan. Wij kunnen niet wachten om ook de inwoners van Sint-Martens-Latem kennis te laten maken met Stella.”