Stella opent nieuwe e-bike verhuurlocatie op Schouwen-Duivenland

E-bikespecialist Stella opent in juni een nieuwe verhuurlocatie op Schouwen-Duiveland. Het nieuwe pand is gevestigd aan de Noordstraat 6 in Burgh-Haamstede en heeft een oppervlakte van ongeveer 130 vierkante meter.

“Burg-Haamstede is het toeristisch hart van Schouwen-Duiveland. Dit is een ideaal vertrekpunt wanneer je op de elektrische fiets het eiland gaat verkennen! Daarom openen we in juni hier deze mooie verhuurlocatie. Stella heeft vele jaren ervaring in de fietsverhuur op Texel en weet waar de toerist naar op zoek is. Onze gasten zijn op zoek naar comfortabele e-bikes met ruime accucapaciteit tegen een gunstige prijs”, vertelt Guus Textor, woordvoerder van Stella in Burg-Haamstede. “Toeristen willen het maximale uit hun bezoek aan Burgh-Haamstede halen en daardoor kiest men steeds vaker voor een comfortabele e-bike om langere fietstochten te kunnen maken”. 

Schouwen-Duiveland interessant voor e-biker

De maximale afstand voor dagrecreatie op de fiets is 10 kilometer. Deze afstand is op de e-bike drie keer zo lang. De e-biker fietst een maximale recreatieve dagtocht van 30 kilometer, blijkt uit onderzoek van KiM (Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid). “Met de fietsverhuurlocatie op Schouwen-Duivenland bieden wij consumenten de mogelijkheid om het eiland al fietsend te verkennen op één van de Stella e-bikes. Op de e-bike fiets je vaak langer én verder, zoals ook blijkt onderzoek van KiM. Daarnaast heb je altijd de wind in de rug, een groot voordeel in Zeeland!”, aldus, Guus Textor. 

Zeeland 5-sterren fietsprovincie

Het Landelijk Fietsplatform bekroonde Zeeland in 2017 als 5-sterren fietsprovincie. Dit is het hoogst haalbare aantal sterren. De kwaliteit van het fietsenknooppuntensysteem, de reikwijdte van het netwerk en de vele Fietscafés langs de fietsroutes zijn hierin doorslaggevend. Daarnaast staat Zeeland bij de fietser bekend om het prachtige uitzicht op de zee, dijken, zeeweringen en zeeschepen. Je fietst op de grens van land en water.

Gemakkelijk een e-bike huren in Burgh-Haamstede? Bezoek de website van Stella Fietsverhuur Burgh-Haamstede.