Livorno Premium MDB ‘Zeer Goed’ bij AD Fietstest

Het testpanel van het Algemeen Dagblad en de Regiobladen beoordeelde de Stella Livorno Premium MDB met een uitstekende 7.5 in de categorie Tour/Trekking fietsen!

Jaarlijks houden het Algemeen Dagblad en de Regiobladen een onafhankelijke verkiezing met Fietstest.nl, waarbij zijn elektrische fietsen van Nederlandse topmerken testen en beoordelen. Tijdens deze AD Fietstest was de Livorno Premium MDB van Stella al genomineerd voor de klasse Tour/Trekking fietsen. Binnen die klasse is de e-bike beoordeeld met een uitstekende 7.5 en de titel Zeer Goed!

Van alle gemakken voorzien

De Livorno Premium MDB zorgt voor de beste fietservaring. Deze e-bike beschikt over een Bosch Performance Line Cruise middenmotor, kenmerkend met de stille en lichte drive unit. In het bos, de stad, op het platteland of in een heuvelachtig gebied: de Livorno Premium MDB met Bosch middenmotor geeft overal een natuurlijk rijgevoel.

De dikke banden van deze sportieve e-bike, het stabiele frame en de Bosch Powerpack die semi-geïntegreerd is in het frame, hebben een positief effect op het rijgedrag en de stabiliteit van de e-bike. 

Dat deze e-bike zo hoog scoort in de categorie Tour/Trekking is niet vreemd: met een actieradius van 130 kilometer maak je de mooiste tochten!