.

Stella Livorno Premium: beoordeeld als 'GOED' door de Kieskeurig E-bike Duurtest-jury

Niet alleen is de Stella Morena onlangs uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, maar ook een grote groep fanatieke en kritische e-bikers heeft onze nieuwe Livorno Premium omarmd met als bekroning het predicaat GOED in de Kieskeurig E-bike Duurtest. Deze ultieme prijswinnaar wil je proberen! Kom naar gauw naar een Stella E-bike Testcenter bij jou in de buurt voor een gratis proefrit

De Stella Livorno Premium MDB SI is tijdens een test van maar liefst twintig weken samen met concurrenten in de e-bikebranche onder handen genomen, waarbij gelet werd op verschillende aspecten, zoals de zithouding, het opladen van de accu, de kracht van de motor en de kwaliteit van de verlichting. Uit het juryrapport blijkt dat de Livorno ‘zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk’ is. “Recreatief fietsen of dagelijkse ritjes door stad of dorp, dat is wat je met deze fiets van Stella graag wilt doen. De e-bike is vriendelijk in gebruik, onder meer doordat de accu makkelijk los te koppelen is, het slot te combineren is met een insteekslot en je alles binnen handbereik hebt. Echt een e-bike waar iedereen zo op wegfietst”, luidt het eindoordeel.

Ontstaan door klantbehoeften 

“Het is een eer dat deze grote groep objectieve testrijders onze prachtige e-bike omarmd heeft met als bekroning het predicaat GOED”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder bij Stella. “Deze e-bike is ontstaan vanuit wensen en behoeften van de consument; hun feedback is belangrijk voor ons. Op basis van recente ontwikkelingen én de informatie van onze klanten, zijn wij trots op het resultaat: een comfortabele e-bike met vele versnellingen, slimme innovaties en een verfijnde afwerking, ontwikkeld in onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet. Vooral uniek is de Bosch Powerpack, semi-geïntegreerd in het frame, wat een positief effect op het rijgedrag heeft door het lage zwaartepunt. En ook de hydraulische schijfremmen en de krachtige Bosch Active Line Plus -middenmotor zorgen voor nog meer rijplezier!”

Alles wat een fantastische e-bike nodig heeft

Stella Livorno: De e-bike waarbij aan alles is gedacht

Deze comfortabele e-bike is volledig in eigen huis ontworpen volgens de nieuwste designtaal van Stella met vele versnellingen, slimme innovaties en een verfijnde afwerking. Vooral uniek is de Bosch Powerpack, semi-geïntegreerd in het frame, wat een positief effect op het rijgedrag heeft door het lage zwaartepunt. En ook de hydraulische schijfremmen en de krachtige Bosch Active Line Plus-middenmotor zorgen voor nog meer rijplezier.

Nieuwe toepassingen:

  • Volledig nieuw en in eigen huis ontworpen dubbele voorvorkvering voor een comfortabele rijervaring, zelfs op onverharde wegen
  • Hydraulische schijfremmen voor een krachtige remervaring, comfortabele bediening met een professionele remgreep
  • Krachtige Bosch Performance Active Line Plus-middenmotor met ondersteuning van 50 Nm
  • Daytime Running Light voor verhoging van de zichtbaarheid en veiligheid
  • Solid Bright-achterlicht met innovatieve Lightbox Technology voor extra zichtbaarheid
  • Semi-geïntegreerde accu

Specificaties Stella Livorno Premium MDB SI

MotorBosch Active Line Plus, 250 W, 50 NmRemmenTRP HD-EU817 hydraulische schijfremmen
SensortypeKrachtsensorWielmaat28 inch
Ondersteuningen4Gewicht29,2 kg incl. accu | 26,5 excl. accu
AccuBosch PowerPack 8,2 Ah, 300 WhZadelSelle Royal Freeway City
ActieradiusTot 95 km (upgrade tot 155 km)KettingkastGesloten kettingkast
AandrijvingKettingBandenSchwalbe Big Apple, 50 mm, anti-lek, tourbanden
VersnellingenShimano Nexus-naafversnellingVoorvork Dubbele voorvorkvering, Stella Trekking met kabelintegratie (eigen ontwikkeling)
Framehoogte48, 53 en 57 cmSlot AXA Block XXL
Max. snelheid25 km/hDisplayBosch Purion, zijdisplay
VerlichtingDaytime Running Light (Spanninga) + Stella voor-
en achterlicht (in huis ontwikkeld)