Vier Stella-e-bikes uitgeroepen tot testwinnaar ElektroRad

E-bikespecialist Stella Fietsen start 2022 met zeer goede resultaten in de prestigieuze e-biketest ElektroRad. De Morena Premium, Tierra Pro MDB FI, Livorno Premium en El Reventador werden uitgebreid aan de tand gevoeld, maar scoorden allemaal 'goed' tot 'zeer goed'.  

Stella Livorno Premium MDB FI

De Stella Livorno Premium MDB FI straalt het typisch Hollandse gevoel uit van een comfortabele alledaagse fiets, luidt het juryoordeel. "Verwerking, prestaties en integratie zijn top." De e-bike kreeg het predicaat 'zeer goed' in de categorie 'city/urban'.

Stella Morena Premium MDB FI

De Stella Morena Premium MDB FI, die in de categorie 'Trekking' ook met het hoogste predicaat 'zeer goed' werd bekroond, werd tevens bejubeld door ElektroRad: "Puur rijplezier! De Stella Morena is een ingenieuze e-bike voor toerliefhebbers. Een topper in z'n klasse." De testwinnaar zou zich met name onderscheiden van de concurrentie door de traploze Enviolo-versnellingsnaaf, aldus de jury.

El Reventador

In de categorie 'sport' scoorde onze El Reventador Premium MDB FI 'goed'. De conclusie van ElektroRad: "Crosscountryrijders vinden in de Stella El Reventador Premium MDB FI een solide e-bike met een geweldige aandrijving en krachtige remmen. De fiets is daarnaast ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik."

Tierra Pro MDB FI

En dan de vierde topper, ook in de categorie 'Trekking, onze gloednieuwe Tierra Pro MDB FI. De pluspunten volgens de jury zijn de automatische naafversnelling, het optimale comfort en het stijlvolle donkergroene design. "Het niet hoeven schakelen zorgt, in combinatie met de zadelpen en verende voorvork, voor puur rijplezier."