Uniek Concept

Het unieke concept van Stella

Stella is de grootste e-bike specialist. Dagelijks werken wij met meer dan 550 mensen aan één doel: uw fietsplezier! Vijf jaar geleden begonnen wij met ons unieke concept. Het viel ons op dat de eerste elektrische fietsen veel te duur waren en dat de service te wensen over liet. Ondertussen hebben wij al ruim 350.000 tevreden klanten. Maar waarom is het concept van Stella eigenlijk zo uniek?

Landelijk serviceteam

Onze service, iets waar we bij Stella trots op zijn. Zonder onze bekende service en tevreden klanten zou Stella nooit zo groot zijn geworden.

Een elektrische fiets koopt u niet alleen voor uw fietsplezier. Wij begrijpen dat u een elektrische fiets koopt om mobiel te zijn en te blijven. Met de kwaliteit van onze elektrische fietsen zit het wel goed. Wij maken alleen gebruik van A-merk onderdelen, waardoor wij de beste kwaliteit garanderen. Echter, een elektrische fiets heeft toch het reguliere onderhoud of reparaties nodig.

Wij zijn uniek met onze landelijke service aan huis of op het werk. Ook hebben wij een landelijke dekking aan e-bike testcenters waar u altijd terecht kan voor een vrijblijvende proefrit of onderhoud aan uw Stella.

 

Gratis proefrit en unieke service aan huis

Het hele assortiment elektrische fietsen van Stella zijn vrijblijvend thuis te proberen. Wij komen bij u langs voor een gratis proefrit aan huis. Wij zijn er van overtuigd dat u een elektrische fiets moet ervaren, voordat u een keuze kan maken. Dit doen wij in uw eigen omgeving, zodat u volledige focus hebt op de elektrische fiets en niet op de nieuwe omgeving. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in één van onze E-bike Testcenters. Zo zijn wij altijd dichtbij!

Daarnaast staat Stella bekend om haar service. Aan huis nog wel! Dagelijks rijdt het Serviceteam van Stella om service aan huis of op werk te verlenen. Onze eerste servicebeurt is geheel gratis. En de voorrijkosten, ook die betalen wij!

U heeft al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-

Eerlijke prijs

Stella onderscheidt zich door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door dit unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Dit zorgt ervoor dat wij beste elektrische fietsen, voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren. De proefrit aan huis, de persoonlijke levering of unieke service aan huis? Bij Stella rekenen we hiervoor geen voorrijkosten.

Kwaliteitsproduct

Bij Stella ontwikkelen wij onze elektrische fietsen zelf. Ons Research en Development team ontwikkelt in Nunspeet de nieuwste e-bikes. Daarnaast assembleren wij onze elektrische fietsen zelf in onze fabriek in Nunspeet. Hierbij maken we gebruik van alleen de allerbeste materialen en A-merken. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze elektrische fietsen waarborgen.