Waarom Stella?

Garantie tot 5 jaar
01

Garantie tot 5 jaar

Alleen bij Stella krijgt u tot 5 jaar garantie op de best geteste elektrische fietsen. De elektrische fietsen van Stella zijn al diverse keren tot de beste elektrische fietsen uitgeroepen. Plus Magazine heeft Stella in de E-bike Test met 5 sterren gekozen tot Groepswinnaar en in de Plus E-bike Test 2016 bekroond met een 8,4.

Geen wonder, Stella maakt gebruik van de beste materialen en A-merken als Axa, Shimano, Hesling en Samsung.

Levertijd 5 dagen
02

Levertijd 5 dagen

De voorraad modellen elektrische fietsen hebben een levertijd van 5 dagen. Elke dag zijn meer dan 90 mobiele serviceteams op weg om onze e-bikes persoonlijk af te leveren. Is een populaire elektrische fiets van Stella onverhoopt niet direct leverbaar? Dan neemt een Stella medewerker gelijk contact met u op. Uw Stella e-bike wordt compleet afgesteld bij u thuis of op uw werk afgeleverd. Daarbij ontvangt u een uitgebreide uitleg over de werking van uw nieuwe e-bike. Wel zo prettig!

Beste prijs-kwaliteitsverhouding
03

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Stella onderscheidt zich door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door dit unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Dit zorgt ervoor dat wij de beste elektrische fietsen, voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren. En we komen onze e-bikes persoonlijk bij u thuis afleveren.

Kwaliteitsproduct
04

Kwaliteitsproduct

Om de kwaliteit van onze elektrische fietsen te waarborgen, ontwikkelt en assembleert Stella haar fietsen zelf. Elektrische fietsen van Stella worden stuk voor stuk in Nederland geassembleerd. Naast onze landelijke dekking aan E-bike Testcenters hebben wij eigen assemblagelijnen waar onze kwaliteitsfietsen vakkundig worden gemonteerd. Want bij Stella staat kwaliteit boven alles.

Proefrit en service bij u thuis
05

Proefrit en service bij u thuis

De gehele collectie elektrische fietsen van Stella kunt u persoonlijk thuis uitproberen. Vraag een vrijblijvende proefrit aan en maak een proefrit op de elektrische fietsen van uw voorkeur in uw eigen omgeving. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters. Zonder onze bekende service en tevreden klanten zou Stella nooit zo groot zijn geworden. Dagelijks rijdt het serviceteam van Stella om u service aan huis te verlenen.