BE-230306-Maart-PlusPas_HomepageHero-2880x1120
BE-230306-Maart-PlusPas_HomepageHero-750x860

Ontdek Stella Bikes, speciaal met een uniek e-bike-aanbod voor jou! 

Het is lente! Dit seizoen is perfect voor een heerlijke fietsrit door de natuur. Onbezorgd op pad met een comfortabel duwtje in de rug? Ontdek nu de wereld van Stella Bikes! Awardwinnende e-bikes, stuk voor stuk ontworpen in onze eigen fabriek in Nederland en gemaakt met veel liefde en vakmanschap. Maar Stella is meer dan het product alleen. Het is een combinatie van kennis, kwaliteit en service.

Ook een Stella-e-bike ervaren? Goed nieuws, want we mogen jou gelukkig maken met een exclusief voordeel! Profiteer van gigantische e-bikekortingen bij aanschaf van één van onze speciaal geselecteerde e-bikes, allemaal direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je wel héél voordelig de mooiste fietstochten op jouw nieuwe e-bike maken. 
 

*De actie geldt van 1 t/m 31 mei 2023.

De beste e-bikekwaliteit voor de laagste prijs

Een extra duwtje in de rug nodig? Ontdek dan samen met Plus Pas de wereld van Stella Bikes. Awardwinnende e-bikes, stuk voor stuk ontworpen in onze eigen fabriek in Nederland en gemaakt met veel liefde en vakmanschap. Maar Stella is meer dan het product alleen. Het is een combinatie van kennis, kwaliteit en service.    

Wist je dat je bij Stella gratis en voor niets jouw favoriete e-bike(s) gewoon bij jou in de straat kunt testen? Verliefd geworden op jouw droommodel? Dan stellen onze e-bike-experts de fiets naar wens af en kun je ‘m thuis laten bezorgen. En ook daarna staat Stella gewoon voor je klaar, met een uitgebreide servicebeurt aan huis. Liever geen afspraak aan huis? Kom gerust naar één van onze Stella E-bike Testcenters voor service of een testrit.  

En naast onze eigen e-bikefabriek én ons vloeiende aan-huis-concept, onderscheiden wij ons door onze megascherpe prijzen. Wij hebben geen dealerschappen, wat betekent dat we direct e-bikes aan de klant verkopen, zonder tussenschakels. Daardoor bieden wij de allerbeste e-bikekwaliteit voor de laagste prijs. Fietsen moet voor iedereen toegankelijk zijn, dát is het allerbelangrijkste!

Dit alles maakt het Stella-concept uniek. Wat wij het állerbelangrijkste vinden? Dat jij alles uit je dag haalt met onze elektrische fietsen; minder inspanning, meer óntspanning! 

Meer weten?

Benieuwd naar de exclusieve Plus Pas e-bikekorting en naar de Stella E-bikes? Maak een testrit in één van onze E-bike Testcenters of maak een testrit aan huis en ontvang exclusieve Plus Pas e-bikekorting. Meer weten over onze e-bikes of de korting? Bel ons op 0800 82 707