Fietsverzekering

Elektrische fietsverzekering

U bent vanzelfsprekend erg zuinig op uw mooie elektrische fiets van Stella. Vergeet daarom ook niet om uw elektrische fiets goed te verzekeren. Ook al bent u nog zo voorzichtig en staat hij altijd op slot, een ongeluk zit in een klein hoekje. Kies daarom voor de unieke service van Stella en sluit een goede elektrische fietsverzekering af.

De beste elektrische fiets verzekering

Als u kiest om een elektrische fiets verzekering af te sluiten kiest u bij Stella voor de beste e-bike verzekering. De e-bike verzekering van Kingpolis is door Consumentenbond tot de Beste E-bike Verzekering uitgeroepen. Verzekeraar Kingpolis is al jaren onze fijne en betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen. U profiteert naast de goede service ook van de voordelige premie. Vanaf € 4,42 per maand is uw Stella e-bike all-risk verzekerd, inclusief pechhulp voor onderweg. Altijd handig voor als u met een mankement langs de weg staat.

U denkt er misschien niet altijd bij na, maar een verzekering voor uw elektrische fiets kunt u veel narigheid besparen. Ook al bent u nog zo zuinig en behoedzaam met uw elektrische fiets, de kosten na een ongeval of wanneer uw fiets wordt gestolen, zijn niet mis. Wij willen u dit leed besparen en bieden u daarom deze fijne mogelijkheid aan bij Kingpolis.

Direct uw elektrische fiets verzekeren

Bent u geïnteresseerd in het afsluiten van een fietsverzekering voor uw elektrische fiets? U kunt dan direct telefonisch contact opnemen met een van onze telefonistes. Zij zullen u meteen voorzien van de scherpste premies, passend bij uw type verzekering én fiets. Nu ook in België! Bel het nummer 0800 - 82 707.

Heeft u nog geen Stella e-bike, maar bent u wel van plan er een te kopen? Test dan vrijblijvend een van de modellen die goedgekeurd zijn om te verzekeren!