De nieuwe Stella Morena: al drie prestigieuze prijzen in de wacht gesleept

De Stella Morena heeft in korte tijd drie prestigieuze prijzen in de wacht gesleept! Niet alleen heeft de RAI-vakjury de Stella Morena onlangs uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, maar ook het grote publiek heeft onze prachtige e-bike omarmd met als bekroning de titel Best Getest in de categorie ‘Beste Stadsfiets’. En als laatste heeft de Stella Morena de derde plaats behaald in de 'Bike of the Year by VAB' e-biketest jaargang 2021 in de categorie 'e-bikes met ondersteuning tm 25km/u.

Ontdek de Stella Morena Premium MDB FI

De Morena Premium is door Stella ontworpen met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking. Deze sportieve e-bike beschikt over een krachtige Bosch PowerTube-accu die volledig geïntegreerd is in het frame. Daarnaast zorgt de Performance Line CX Bosch-middenmotor voor nog meer rijplezier! De Stella Morena beschikt over veel innovatieve features en is ook verkrijgbaar in het zwart. Benieuwd?

Download de e-bikebrochure of maak veilig en gratis een proefrit!

Benieuwd naar onze e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken? Geen probleem! Je kunt nu veilig en in een bepaald tijdslot jouw eigen proefrit plannen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.  Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs en in onze E-bike Testcenters. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen.

BE-StellaBrochure-Flow-1080x1080
BE-StellaBrochure-Flow-1300x330

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis