Kom langs én maak kans op een e-bike!

Leutig nieuws dat we gráág met je delen: woensdag 16 maart openen we een spiksplinternieuw E-bike Testcenter aan de Koningin Astridlaan 97 in het historische Brugge. Niemand minder dan burgemeester Dirk De fauw* zal hierbij aanwezig zijn!

Vanaf dan kan je in onze winkel terecht om de nieuwste e-bikecollectie te ontdekken met bijpassende fietsaccessoires, maar ook voor een gratis testrit op jouw droommodel én onze deskundige e-bikeservice (onderhoudsbeurt of reparatie). En omdat we zo fier zijn op onze nieuwe locatie hebben we een verrassing: we geven één Livorno Easy MDS weg t.w.v. €2.099,-**. Hoe jij kans maakt? Kom tussen 16 en 28 maart langs voor een testrit en lever dit formulier in. Zien we jou op 16 maart tijdens de grote opening, ben je sowieso een winnaar: een hapje en een drankje voor iedereen én een goodiebag voor de eerste 100 bezoekers.

*De burgemeester arriveert om 11.00 uur. **Bekijk hier de actievoorwaarden. Na 28 maart hoor jij of je vanaf dan de trotse eigenaar van een e-bike bent! 

Header
Zoek een Stella-locatie in de buurt