Alkmaar

In ons E-bike Servicecenter in Alkmaar ben je van harte welkom voor service of onderhoud aan jouw e-bike óf het afhalen van jouw e-bike. Ook kun je je bestelde e-bike ophalen in Alkmaar. Plan direct een persoonlijke serviceafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Stella Servicecenter Alkmaar
Diamantweg 11c 1812 RC Alkmaar 0341-252266
  • Vandaag open tot 17:30 uur
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-

Plan een service-afspraak

Onze E-bike Test- en Servicecenters zijn weer geopend! Je bent van harte welkom voor service of onderhoud aan jouw e-bike óf het afhalen van jouw e-bike. Ook kun je je bestelde e-bike ophalen in Alkmaar. Plan direct een persoonlijke service-afspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Wat kun je verwachten?

In ons E-bike Servicecenter in Alkmaar kun je terecht voor onder andere:

  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Servicebeurten
  • Reparaties en losse onderdelen
  • Kopen van accessoires en het direct laten monteren
  • Je gloednieuwe e-bike ophalen

Meer informatie over onderhoud en service lees je op deze pagina.

 

Maak een service-afspraak

Is het tijd voor de eerste servicebeurt, de jaarlijkse onderhoudsbeurt of wil je een reparatie inplannen? Maak dan snel een afspraak in het Stella Servicecenter in Alkmaar. Ook voor andere vragen over service of onderhoud kun je altijd contact met ons opnemen.

Kom langs bij Stella Alkmaar

In ons E-bike Servicecenter in Alkmaar staan onze monteurs klaar voor service en onderhoud aan jouw Stella e-bike. Of je nu voor een lekke band of onderhoudsbeurt binnenkomt: zij zorgen dat jouw e-bike snel weer in topconditie is! En dat alles onder het genot van een lekker kopje koffie.

Stella-klanten uit Alkmaar en omgeving kunnen naast de bekende service aan huis gebruikmaken van ons unieke Stella Servicecenter. Het verschil met een E-bike Testcenter is dat hier alleen reparaties, onderhoud- en servicebeurten uitgevoerd worden. Wil je een Stella-e-bike uitproberen of kopen? Dan verwijzen we je graag door naar het E-bike Testcenter in Heerhugowaard of maak een afspraak voor een gratis proefrit aan huis.

Ophaallocatie

Ook is het  E-bike Servicecenter tevens een ophaallocatie, waar je je pas bestelde fiets kunt ophalen. De fiets wordt ter plaatse voor je afgesteld, zodat je nóg sneller kunt genieten van een heerlijke fietstocht!

201217-Alkmaar-Persoon-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Alkmaar