Almere

In ons E-bike Testcenter in Almere ben je van harte welkom voor het maken van een gratis proefrit. Plan direct een persoonlijke winkelafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Stella Almere
Miamistraat 24 1334 KX Almere 0341 - 25 22 66
  • Morgen open van 09:30 tot 17:30
Openingstijden Testcenter
Vandaag
-
Morgen
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
-
Vrijdag
-
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-

Wat kun je verwachten?

  • In alle rust alle Stella e-bikes testen
  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Kennismaken met alle verschillende e-bikesystemen
  • De gehele e-bike collectie beschikbaar
  • Groot assortiment fietsaccessoires
  • Ruime parkeergelegenheid bij het E-bike Testcenter

 

Stella e-bikeservice in Almere

Ook kun je in onze fietsenwinkel in Almere ook zes dagen per week terecht voor onze bekende e-bikeservice of onderhoud aan jouw e-bike. Iedere dag staan onze servicemonteurs voor je klaar om jou weer op weg te helpen. Een afspraak maken mag, maar is niet nodig.

Veelgestelde vragen E-bike Testcenters

Kom langs bij de Stella fietsenwinkel in Almere

In onze fietsenwinkel in Almere kun je te allen tijde terecht voor het maken van een gratis proefrit en ervaar je onze fantastische Stella-e-bikes in het echt. En daar helpen mijn collega's en ik je graag bij! Wij staan zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het allerbeste e-bikeadvies, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. Ons doel? Zorgen dat jij verliefd wordt op jouw droommodel!

Alle elektrische fietsen alvast online bekijken? Dat kan door op de onderstaande links te klikken:

In ons E-bike Testcenter aan de Miamistraat 24 kun je op alle Stella-e-bikes proeffietsen en jouw favoriete modellen uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo vind je dé droomfiets die perfect bij jou past. Niet alleen qua gebruik, maar ook qua zithouding. Je kunt altijd bij ons binnenlopen, dus een afspraak maken is niet nodig. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een persoonlijke afspraak in onze fietsenwinkel in Almere en er staan gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Altijd een fietsenwinkel in de buurt

Stella's fietsenwinkel in Zwolle is onderdeel van de meer dan vijftig fietsenwinkels in binnen- en buitenland. Je vindt Stella ook in Naarden en Nunspeet. Niet in de mogelijkheid om ons te bezoeken? Dan komen wij naar jou toe voor een proefrit in jouw eigen straat, óf op het werk. Alles is mogelijk!

201217-Testcenter-Tom-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Almere

Plan jouw route naar Stella's fietsenwinkel in Almere