Dordrecht

In ons E-bike Testcenter in Dordrecht ben je van harte welkom voor het maken van een gratis proefrit. Met of zonder afspraak.

Stella Dordrecht
Mijlweg 53E 3316 BE Dordrecht 0341-252266
  • Vandaag open tot 17:30 uur
Openingstijden Testcenter
Vandaag
-
Morgen
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Maandag
-
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-

Wat kun je verwachten?

  • In alle rust alle Stella e-bikes testen
  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Kennismaken met alle verschillende e-bikesystemen
  • Ruim assortiment fietsaccessoires 
  • De gehele e-bike collectie beschikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid bij het E-bike Testcenter

Stella e-bikeservice in Dordrecht 

Ook kun je in onze fietsenwinkel in Dordrecht ook zes dagen per week terecht voor onze bekende e-bikeservice of onderhoud aan jouw e-bike. Iedere dag staan onze servicemonteurs voor je klaar om jou weer op weg te helpen. Een afspraak maken mag, maar is niet nodig.

Kom langs bij Stella Dordrecht 

In ons E-bike Testcenter in Dordrecht kun je te allen tijde terecht voor het maken van een gratis proefrit en kun je alle Stella e-bikes in het echt ervaren. En daar helpen mijn collega's en ik je graag bij! Wij staan zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het beste e-bike advies. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie!

In ons E-bike Testcenter aan de Mijlweg 53E kun je op alle Stella e-bikes proeffietsen en uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo stap je straks op een e-bike die bij jou past. Niet alleen in het gebruik, maar ook waar je het beste op zit. Je kunt altijd bij ons binnenlopen, dus een afspraak maken is niet nodig. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een persoonlijke afspraak en er staan gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

201217-Testcenter-Gerco-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Dordrecht

Plan jouw route naar Stella Dordrecht