Rumst

In ons E-bike Testcenter in Rumst ben je van harte welkom voor het maken van een gratis testrit op jouw droomfiets(en). Plan direct een persoonlijke winkelafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar!

 

Stella Rumst
Antwerpsestraat 22 2840 Rumst 0800-82707
  • Vandaag open tot 17:30 uur
Openingstijden Testcenter
Vandaag
-
Morgen
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
-
Donderdag
-
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-

Opgelet: tussen 12u en 12u30 zijn het Testcenter en de Werkplaats gesloten.

Plan een persoonlijke winkelafspraak

Benieuwd naar jouw elektrische droomfiets? Je bent van harte welkom om een gratis testrit op een e-bike naar keuze te maken in ons E-bike Testcenter. Plan direct jouw persoonlijke winkelafspraak en je weet zeker dat er een e-bikeadviseur voor je klaarstaat om jou te helpen bij je keuze.

Wat kun je verwachten?

  • In alle rust alle Stella e-bikes testen
  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Kennismaken met alle verschillende e-bikesystemen
  • De gehele e-bikecollectie beschikbaar
  • Groot assortiment fietsaccessoires
  • Ruime parkeergelegenheid bij het E-bike Testcenter

Kom langs bij de Stella fietsenwinkel in Rumst

In onze fietsenwinkel in Rumst kun je te allen tijde terecht voor het maken van een gratis testrit en ervaar je onze fantastische Stella-e-bikes in het echt. En daar helpen mijn collega's en ik je graag bij! Wij staan zes dagen per week voor je klaar om je te voorzien van het allerbeste e-bikeadvies, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. Ons doel? Zorgen dat jij verliefd wordt op jouw droommodel!

Alle elektrische fietsen alvast online bekijken? Dat kan door op de onderstaande links te klikken:

In ons E-bike Testcenter aan de Antwerpsestraat 22 kun je op alle Stella-e-bikes proeffietsen en jouw favoriete modellen uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo vind je dé droomfiets die perfect bij jou past. Niet alleen qua gebruik, maar ook qua zithouding. Je kunt altijd bij ons binnenlopen, dus een afspraak maken is niet nodig. Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft te wachten? Maak dan een persoonlijke afspraak in onze fietsenwinkel in Rumst en er staan gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Altijd een fietsenwinkel in de buurt

Stella's fietsenwinkel in Rumst is onderdeel van de meer dan vijftig fietsenwinkels in binnen- en buitenland. Niet in de mogelijkheid om ons te bezoeken? Dan komen wij naar jou toe voor een testrit in jouw eigen straat, óf op het werk. Alles is mogelijk!

201217-Testcenter-Gerco-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Rumst

Plan jouw route naar Stella Rumst