• Type
 • Frame
 • Motorpositie
 • Actieradius
 • Kleur
 • Technische details
  Versnellingen
  Kettingkast
 • Accessoires
Toon 0 resultaten

Elektrische Bakfietsen

0 resultaten

  Elektrische Bakfietsen

  We zien ze steeds vaker; bakfietsen. In de stad of juist niet, een bakfiets is voor veel ouders een ideaal vervoersmiddel. Maar het fietsen kan soms erg zwaar zijn. Met twee of meer kinderen en/of bagage is het niet altijd even gemakkelijk om vooruit te komen. En dat snappen wij bij Stella. Daarom hebben wij de elektrische bakfiets aan ons assortiment toegevoegd. In de elektrische bakfiets van Stella zitten de kinderen veilig en is er genoeg ruimte voor alle boodschappen. Langere fietstochtjes of even snel de kinderen naar school brengen. Met een Stella bakfiets met trapondersteuning fiets je moeiteloos overal naartoe.

  Bakfiets kopen?

  Denk je er over na om een elektrische bakfiets te kopen? Kijk dan eens naar het assortiment elektrische bakfietsen van Stella. Wanneer je een elektrische bakfiets van Stella koopt, weet je zeker dat je waar voor jouw geld krijgt. De beste bakfiets met trapondersteuning, voor een eerlijke en scherpe prijs. Heb je liever een gewone e-bike maar fiets je wel graag met de kinderen? Bekijk dan de elektrische moederfiets van Stella.

  Persoonlijke service

  Wil je graag wat meer informatie over de elektrische bakfiets van Stella? Wij helpen je graag op weg! Je kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0341 - 25 22 66 voor het beste advies. Op deze manier kom je gegarandeerd tot de juiste koop, zodat je veel en lang kunt genieten van jouw fijne bakfiets. Bij Stella heb je altijd tot 5 jaar garantie en profiteer je van de ultieme service. Bij mankementen betaal je geen voorrijkosten, Stella staat immers altijd graag voor je klaar.