• Type
 • Frame
 • Motorpositie
 • Actieradius
 • Kleur
 • Technische details
  Versnellingen
  Kettingkast
 • Accessoires
Toon 1 resultaten

Elektrische Mamafietsen

1 resultaten

  Elektrische Mamafietsen

  Op de fiets met een of twee kinderen is altijd een hele uitdaging. Het kleinste heuveltje kan er al voor zorgen dat je uitgeput raakt en dat is wel het laatste wat je wilt, niet waar? Stella heeft goed geluisterd naar alle mama’s in Nederland en een moderne elektrische mamafiets ontworpen. Ideaal voor de kleine afstanden, maar ook voor de wat langere fietstochtjes. Moeiteloos, met behulp van de lichte ondersteuning, fietst je met jouw elektrische mamafiets altijd met de wind in de rug!

  Een elektrische mamafiets van betaalbare kwaliteit

  Voor de elektrische mamafietsen van Stella betaal je beduidend minder dan in de reguliere fietsenzaak. Dit komt omdat Stella de fietsen zo vanuit de fabriek aan jou levert, ideaal niet waar? De fietsen zijn voorzien van alle technische, nieuwste snufjes waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit.

  Met de fluisterstille 40 Nm motor van de Stella Fiore is niets te gek, zelfs niet met twee kinderzitjes en een boodschappentas! Je fietst op de elektrische, mooie mamafiets van Stella eenvoudig met de kinderen overal naar toe. De lage instap, het brede stuur en lichte aluminium frame dragen hieraan bij. Verder is alles netjes weggewerkt waardoor je enkel oog hebt voor het mooie, hippe ontwerp van deze mamafiets. De bak van de Stella Kruier is groot genoeg en je hebt de kinderen altijd in het zicht. Ze zitten veilig in de gordels en comfortabel door de bakfietskussens.Kies voor de betaalbare kwaliteit van Stella en trek erop uit met de kinderen!

  Persoonlijke service

  Bij Stella, de specialist op het gebied van elektrische mamafietsen, staat persoonlijke service in een hoog vaandel. Bij de aankoop van een hippe mamafiets heb je altijd 5 jaar garantie. En mocht er iets opdoen waardoor bijvoorbeeld de accu of motor niet meer werkt? Stella komt kosteloos bij jou langs voor een reparatiebeurt!