Exclusieve Lineas E-bike Korting

Voor je werkdag. Je schooldag. Je oppasdag. Samen-heerlijk-er-op-uit-dag. Stella maakt met veel liefde en vakmanschap elke e-bike voor jou op maat. Wij zijn er voor iedereen die wil fietsen, waar je ook naartoe gaat. Onze belofte: altijd de nieuwste techniek, topkwaliteit en service met een lach. Onze energie en passie overbrengen naar jou. Zo haal je alles uit je e-bike!  

Wat tien jaar geleden begon met de fietsverkoop vanuit een houten keet in een Hollands dorp is in sneltreinvaart uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 350.000 tevreden klanten. Dagelijks werken wij met meer dan zeshonderd enthousiaste collega’s aan de beste  e-bikeervaringen. Rijden op een betrouwbare elektrische fiets van Stella is namelijk een ervaring die je echt niet mag missen! Het gevoel van de wind in je rug (zonder enige moeite leg je tientallen kilometers af), genieten van de omgeving en uitgerust op je bestemming aankomen.

 

Meer weten?

Benieuwd naar de exclusieve Lineas E-bike Korting en naar de Stella E-bikes? Maak een testrit in één van onze E-bike Testcenters of maak een testrit aan huis en ontvang exclusieve Lineas E-bike Korting. Meer weten over onze e-bikes of de korting? Bel ons op 0800 82 707