Bags Bike Pannier 18L Grey Starfish

49,95

Actiemodel
Chain lock 140cm Black Octopus

19,95

Actiemodel
Battery Bag Black Seahorse

14,95

Actiemodel

Muto-accessoires kopen bij Stella

Maak jouw Muto compleet met het uitgebreide aanbod fietsaccessoires. De meeste fietsaccessoires zijn vrijwel onmisbaar en kunnen soms net zo belangrijk zijn als de elektrische fiets zelf. Bij Muto kun je dankzij het unieke Click & Roll-systeem eenvoudig de e-bike-accessoires aan je fiets klikken.

Fietsaccessoires aanschaffen voor Muto

Met de fietsaccessoires van Muto kun je alle kanten op. Zonder gereedschap klik je ze op je e-bike en kun je - wanneer je zin hebt - de accessoires er weer afhalen en verwisselen. De verschillende fietsaccessoires zijn onmisbaar en geven jouw elektrische fiets een flinke upgrade. Met Muto is een zware boodschappentas of een laptoptas geen issue. Veel meenemen? Geen probleem. Bevestig onze Chameleon M/L/XL-achterdrager, de Multiped en de Kangaroo-voordrager zodat je lichter kunt fietsen. En beveilig Muto maximaal met het Octopus-kettingslot dat je aan het frame kunt aansluiten. 

Via de Stella-webshop kun je eenvoudig de Muto-accessoires bestellen. Let op: deze accessoires passen alleen op een Muto, niet op een andere e-bike van Stella.  Wil je liever een kijkje komen nemen? Je bent van harte welkom in één van onze E-Bike Testcenters.