Probeer eens een Stella uit tijdens een gratis testrit

Wist je dat je bij Stella de E-bike die op jouw lijf geschreven is gewoon bij je thuis kan testen óf in één van onze testcentra? 

Jij kent als géén ander jouw buurt: waar de puttekes zijn, er geen fietspad is en je op de weg moet rijden of welke de gevarenpunten zijn. Gebruik je je fiets om te gaan werken, boodschappen te doen of gewoon in je vrije tijd? Tijdens een testrit aan huis kan je een deel van de gekende route afleggen.

Eén van onze expert-verkopers komt op een datum van jouw keuze bij je langs. Een service die je enkel bij Stella vindt. Ervaar het gemak en comfort van een E-bike en laat je overtuigen tijdens een testrit. Dat kost je niets. Boek nu jouw testrit!

210629-DE-StellaProefrit-Flow-1300x1080
210629-Proefrit-Flow-1300x330

Maak een gratis testrit

Nog nooit met een e-bike gereden? Benieuwd naar hoe dit voelt? Ervaar het gemak en comfort van een e-bike en laat je overtuigen tijdens een testrit. En dat kost je niets, enkel de verplaatsing naar één van onze testcentra.

Lukt dat niet of past het niet in je agenda? Dan komt een verkoper-expert bij je langs. Zo test je gemakkelijk één of meerdere e-bikes in je vertrouwde omgeving.

  • Volledig gratis en zonder aankoopverplichting
  • Jij kiest waar en wanneer
  • Bij je thuis of in een testcenter bij je in de buurt