201124-Onderhoud-Hero-2880x1120
201124-Onderhoud-Hero-750x860

Service en onderhoud

Je e-bike in topconditie door Stella service en onderhoud 

Wij staan voor je klaar

Een elektrische fiets vraagt over het algemeen meer onderhoud dan een fiets zonder elektrische ondersteuning. Gelukkig staat Stella ook na de aanschaf van de e-bike voor jou klaar om de gevraagde service te verlenen die jouw e-bike nodig heeft. Die service heeft jouw e-bike ook nodig, want als jij je e-bike niet goed laat onderhouden, loop je de kans dat je geen gebruik meer kunt maken van je recht op garantie. Daarnaast zorgt goede onderhoud ervoor dat de e-bike langer naar wens functioneert en dat je veilig de weg op kunt. Voor een onderhoudsbeurt kun je terecht in een E-bike Servicecenter, of komen wij bij jou aan huis met de servicebus. Onze 120 vakkundige servicemonteurs zorgen er graag voor dat jij lang en veilig van jouw e-bike kunt genieten.

Eerste afstelbeurt binnen drie maanden

Belangrijk om te weten is dat je zelf verantwoordelijk bent om eenmalig binnen de eerste drie maanden na aflevering van de e-bike én binnen vijfhonderd kilometer de eerste afstelbeurt uit te laten voeren. Het is verstandig om dit op tijd in te plannen. Dit is verplicht voor behoud van de garantie. Tijdens deze eerste afstelbeurt wordt de e-bike op 41 punten gecontroleerd. Zo controleren de servicemonteurs onder andere de werking van de remmen, de verschillende elektronica en spannen zij de ketting en spaken. Dit is een goede en noodzakelijke check, waardoor je veilig blijft fietsen en wij de topkwaliteit van de e-bike en verschillende onderdelen kunnen garanderen.

De eerste afstelbeurt binnen drie maanden én binnen vijfhonderd kilometer is gratis in alle Stella E-bike Servicecenters. Liever service aan huis? Dan komt de servicebus voor €35,- per e-bike bij jou langs om de eerste afstelbeurt uit te voeren.

Lees hier de algemene voorwaarden die behoren bij de aanschaf van een elektrische fiets.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Om zo lang mogelijk van jouw e-bike te genieten, raden wij je aan om jaarlijks en bij iedere vijfduizend kilometer een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Bij deze onderhoudsbeurt controleren onze servicemonteurs jouw e-bike volledig. Eventuele toekomstige schades ben jij op deze manier op tijd voor en de kwaliteit van jouw e-bike blijft zo beter gewaarborgd.

Voor een kleine investering van €59,95 voor de onderhoudsbeurt in een E-bike Servicecenter of €79,95 aan huis, kun jij er weer een jaar of vijfduizend kilometer veilig tegenaan!

Reparaties en losse onderdelen

Het kan gebeuren dat er een onderdeel van de e-bike niet goed werkt of helaas kapot is gegaan. In dat geval kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor een reparatie aan de e-bike. Wij raden aan om de schade direct te laten maken, in plaats van door te fietsen waardoor de problemen groeien. Op tijd een reparatie aanvragen bevordert ook de levensduur van jouw e-bike.

Niet voor ieder probleem is het noodzakelijk om een E-bike Servicecenter te bezoeken of een servicemonteur aan huis langs te laten komen. Sommige kleine reparaties kun je misschien ook zelf uitvoeren, hiervoor maakten onze monteurs servicevideo’s die jou stap-voor-stap kunnen helpen.

Ook raden wij aan om de gebruikershandleiding die je bij jouw e-bike hebt gekregen, goed door te lezen en te volgen.

201124-Onderhoud-Handleidingen-Afbeelding-880x920

E-bike Servicecenters

Heb jij jouw Stella e-bike gekocht bij een E-bike Testcenter? Grote kans dat jij daar ook langs kunt komen voor een servicebeurt, want de meeste Testcenters beschikken over een werkplaats die dient als Servicecenter. Kijk voor de zekerheid hier voor het dichtstbijzijnde E-bike Servicecenter bij jou in de buurt.

201124-Onderhoud-Servicecenter-Afbeelding-880x920

Doe-het-zelf onderhoud

Wij hebben vakkundige servicemonteurs in dienst die jou graag willen helpen met problemen aan de e-bike, maar zelf kun jij ook al een aantal onderhoudsklusjes doen. Onze monteurs leggen in deze servicevideo’s alles op een begrijpelijke wijze uit.

Veelgestelde vragen

Zeker wanneer je niet zo bekend bent met een e-bike, kunnen wij ons voorstellen dat je vragen hebt over het onderhoud. Misschien komt jouw vraag wel vaker voor en kun je het antwoord vinden bij de veelgestelde vragen!

Maak een afspraak

Is het tijd voor de eerste afstelbeurt, de jaarlijkse onderhoudsbeurt of wil je een reparatie inplannen? Maak dan snel een afspraak in een E-bike Servicecenter of voor een servicebus aan huis. Ook voor andere vragen over service of onderhoud kun je altijd contact met ons opnemen.