De beste elektrische fiets is een Stella

Stella e-bike testresultaten

De elektrische fietsen van Stella zijn al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland uitgeroepen. In diverse elektrische fietsen testen zijn Stella fietsen gekozen tot de best geteste elektrische fiets. Hieronder vind je een overzicht van onze prijswinnaars.

De Stella Vicenza Superior FDST werd in 2019 door het AD Testpanel beoordeeld met een 7,3 en scoort daarmee ‘Zeer goed’. In 2018 werd in de e-bike test van het AD de Stella Copenhague Light bekroond tot 'Beste Koop'. In de elektrische fiets test van de ANWB Fiets Select 2018 werd de Stella Livorno Steps beoordeeld met een 8,2. Een jaar eerder werd de Vicenza Superior uitgeroepen tot 'Beste Koop' in de Consumentenbond E-bike Test 2017. De Copenhague werd in dat jaar 'Testwinnaar' in de Extra Energy E-Bike Test.

In de Plus E-bike Test 2016 werd een Stella e-bike bekroond met een uitmuntende 8,4. In een andere elektrische fiets test van Plus Magazine is een Stella e-Bike gekozen tot Best geteste e-Bike. Met maar liefst 5 sterren was de Stella elektrische fiets Groepswinnaar e-Bike Test van Plus Magazine.